Søg
Nyhed

Informationsmøde: Ansøgningsproces til ph.d.- og postdocprojekter

Er du interesseret i at søge en praksisbaseret, kunstnerisk ph.d.? Er du som aktiv billedkunstner eller kurator interesseret i at bruge din praksis som forskningsmetode til at opnå ny viden? Eller som kunsthistoriker at udvikle et forskningsprojekt tæt på eksisterende, levende kunstmiljøer? Så har du muligheden for at høre mere.

Torsdag den 15. september kl 14.30 holder Kunstakademiet informationsmøde for alle, der er interesserede i at vide mere om ansøgningsprocessen for forskningsstipendier gennem Novo Nordisk Fondet (NNF) til ph.d. og postdoc. Stipendierne er et samarbejde mellem Kunstakademiet, NNF og et relevant universitet, og de forskellige institutioner vil deltage i informationsmødet. Arrangementet finder sted i Det Hirschsprungske Auditorium på Kunstakademiet. Det vil også være muligt at deltage via Zoom.
 
På dagen vil fungerende leder af Laboratoriet for Kunstens Forskning, lektor Maibritt Borgen, give en generel introduktion til ansøgningsprocessen og fortælle om forskningen på Kunstakademiet. Der vil også være en repræsentant fra NNF til at fortælle om processer og regler, samt en repræsentant fra Institut for Kunst og Kulturvidenskab på Københavns Universitet.
 
Sted: Kunstakademiet, Det Hirschsprungske Auditorium, Peder Skrams Gade 2, Opg. A, 3. sal. Elevator til 3B
Dato: Torsdag15. september
Tid: 14.30 til 16.00
Det vil også være muligt at følge mødet digitalt. Ønsker man at dette, skal man sende en mail til med 'Ønsker Zoom til Informationsmøde' i emnefeltet
 
Læs mere om ansøgningsprocessen og deadlines 2022 her