Søg
Udstilling

Billedkunstskolerne inviterer til Rundgang 2016

Kunstakademiets Billedkunstskoler slår dørene op til Charlottenborg Slot og inviterer offentligheden indenfor til Rundgang, den årlige åbent-hus-udstilling med værker og projekter af alle skolens studerende. Kom og få et enestående indblik i hvad de unge billedkunstnere under uddannelse arbejder med til hverdag.

Museets og galleriets kendte udstillingsrammer er til Rundgang skiftet ud med kunstakademiets smukke sale, atelierer, værksteder og gyder. Skolen inviterer de besøgende ind i det historiske Charlottenborg Slot, ud i den romantiske billedhuggerhave, op i Hirschsprung-karéen, hvor cigarfabrikken engang lå, og hvor Kunstakademiets grunduddannelse i dag ligger.

Her arbejder de studerende med hjælp fra undervisere og professorer med at udvikle deres praksis som billedkunstnere. Rundgang er de studerendes festlige anledning til at vise dette arbejde frem for en bredere offentlighed og for for hinanden.

Som noget nyt vil en række undervisere og studerende i år også præsentere deres igangværende kunstneriske forskning, der vises under programmet Rundgang Research. Præsentationerne her er mangfoldige i deres karakter – en afsøgning af nye territorier, undersøgelser af materialer og teoretiske fænomener.

 
Der er fri entré til Rundgang 2016, som varer tre dage.

Værkerne vises rundt om på skolen, herunder på de studerendes egne atelierpladser.

Fernisering fredag d. 24. juni fra kl. 15-20.
Lørdag åbent fra 11-18
Søndag fra 11-17

Lørdag og søndag vil der være gratis omvisninger.
 
For spørgsmål eller tilmelding til omvisning kontakt da venligst kommunikationsansvarlig Lea Kyndrup:
eller tlf: 33 74 46 16.
 
Adresse: Det Kongelige Danske Kunstakademis Billedkunstskoler og Kunsthal Charlottenborg
Kongens Nytorv 1 og Peder Skrams gade 2
1050 København K