Søg
Nyhed

Åben forelæsning og paneldiskussion om kunstnerisk viden i udvikling

Center for Kunstnerisk Viden og Udvikling åbner ny forelæsningsrække d. 24. februar 2020

Det er med stor fornøjelse at Center for Kunstnerisk Viden og Udvikling kan invitere til de første arrangementer i sit program for 2021.

Den 24. og 25. februar vil der være mulighed for at fordybe sig i Kunstnerisk Udviklingsarbejde i dansk og nordisk kontekst.

Den 24. februar starter en ny forelæsningsrække, Knowledge in the Arts, med et diskussionspanel og den 25. februar afholder vi vores første Artistic Research Forum, hvor to projekter inden for KUV (Kunstnerisk Udviklingsarbejde) præsenteres og diskuteres.

Forelæsningen d. 24. feruar er åben for alle, også offentligheden, mens forummet d. 25. februar er forbeholdt kunstnere og forskere på musikkonservatorierne, Scenekunstskolen, Filmskolen samt Kunstakademiet. Ved særlig interesse i arrangementet d. 25. februar kan henvendelser dog stiles til centret.

Knowledge in the Arts #1 , 24.02, kl. 15-17
Paneldiskussion “Kunstnerisk Viden i Udvikling”
Med: Jacob Anderskov, Maibritt Borgen, Kristoffer Gansing, Ole Lützow-Holm, Cecilia Roos, Geir Ivar Strøm
 
Artistic Research Forum Denmark, 25.02, kl. 15-17
Med projekterne “I dialog med Bach” v. professor Henrik Brendstrup, Det Jyske Musikkonservatorium og Semper Plus Ultra – Altid udover dette v. Rikke Lund Heinsen, Den Danske Scenekunstskole

Du kan finde links og læse mere om arrangementerne på Center for Kunstnerisk Viden og Udviklings hjemmeside 

--

Center for Kunstnerisk Viden og Udvikling arbejder på tværs af kunstneriske discipliner og institutioner med det formål at fremme kunstnerisk viden og udvikling.
 
Centret blev grundlagt i efteråret 2019 som et fælles videnscenter for de videregående kunstneriske uddannelsesinstitutioner under Kulturministeriet. I mødet mellem vidensformer fra Den Danske Filmskole, Den Danske Scenekunstskole, Jyske Musikkonservatorium, Syddansk Musikkonservatorium, Det Kongelige Danske Musikkonservatorium, Rytmisk Musikkonservatorium og Det Kongelige Danske Kunstakademi søger centeret at udvikle et tværæstetisk og tværinstitutionelt forskningsmiljø, hvori ny og banebrydende kunstnerisk viden kan opstå. Centrets målsætning er derfor både at finde et fælles sprog for den kunstneriske udvikling og forskning på tværs af kunstarter og traditioner, samt at støtte grænseoverskridende udvikling inden for kunsten og bidrage til dens synlighed.

Læs mere om centret her