Søg

Ledige stillinger

Driftsleder på Kunstakademiets Billedkunstskoler

Ansøgningsfrist: 28-06-2017

 

En stilling som leder af Driftsenheden på Kunstakademiets Billedkunstskoler er ledig til besættelse snarest muligt. 
 
Stillingen 
Driftslederen har ansvaret for service- og bygningsdriftsopgaver samt vagt og sikring på Kunstakademiets Billedkunstskoler, som er beliggende på Charlottenborg Slot med tilhørende bygninger. 
 
Driftsafdelingen løser primært drifts- og vedligeholdelsesopgaver af institutionens mange bygninger, herunder drift og vedligehold af Kunsthal Charlottenborg. Driftsafdelingen løser derudover en lang række driftstekniske serviceopgaver i forhold til studerende, medarbejdere, besøgende og udstillende kunstnere.  
 
Driftslederen har ansvar for bygningsdrift, vagt og fysisk sikring, herunder også administration af nøglesystem og adgangskontrol. Driftslederen er ansvarlig for hjemtagelse af tilbud og kontraktstyring i forhold til afdelingens mange leverandører af varer og tjenesteydelser. Driftslederen har budgetansvaret for driftsafdelingen. Endelig er driftslederen daglig sikkerhedsleder, ansvarlig for arbejdsmiljøområdet og kontakt til relevante myndigheder arbejdsmiljøområdet.  
 
Ovenstående opgaver indebærer selvstændig kontakt til en lang række firmaer, samarbejdspartnere og myndigheder. 
 
Driftslederen har ledelsesansvar for medarbejderne i Driftsenheden, herunder udarbejdelse af vagt- og ferieplaner, timeopgørelser og fraværsindberetninger, og vil komme til at arbejde tæt sammen med administrationschefen og Slots og Kulturstyrelsen. 
 
Faglige kvalifikationer 
Byggefaglig uddannelse  
Praktisk erfaring med bygningsdrift. 
Ledelseserfaring 
Erfaring med arbejdsmiljøområdet 
Erfaring med kontrakt- og økonomistyring 
 
Personlige kvalifikationer 
Du er selvstændig, fleksibel, udadvendt og serviceminded med gode samarbejdsevner. Du tager ansvar for både arbejdsopgaver og samarbejdet – og du kan trives med en hektisk hverdag, hvor det ikke altid går som planlagt, og hvor opgaverne løses i en uformel omgangstone.  
 
Som leder af Driftsenheden har du en stor berøringsflade med mange brugere, studerende og ansatte og du skal derfor have lyst til at arbejde på en kunstnerisk uddannelsesinstitution. 
 
Vi tilbyder: 
Et ansvarsfuldt og udfordrende job i Københavns centrum  
Et job i et professionelt miljø med rige muligheder for faglig og personlig udvikling. 
Engagerede og gode kolleger  
 
Løn- og ansættelsesvilkår 
Stillingen er en fuldtidsstilling (37 timer pr. uge i gennemsnit) og ansættelse sker på overenskomstvilkår.  
Alle interesserede uanset alder, køn, race, religion eller etnisk tilhørsforhold opfordres til at søge. Der vil forud for ansættelsen blive indhentet straffeattest. 
 
Lederen af Driftsenheden refererer til administrationschef Helene Langager, som kan kontaktes på telefon 33 74 46 08 for yderligere oplysninger. 
 
Ansøgning 
Indsend via dette link. Ansøgningsfrist 28. juni 2017 kl. 12.00. 
 
Kunstakademiets Billedkunstskoler er en højere uddannelsesinstitution under Kulturministeriet, der har til opgave på kunstnerisk og videnskabeligt grundlag at give uddannelse i maler-, billedhugger-, medie- og grafisk kunst med tilgrænsende kunstarter indtil det højeste niveau og på videnskabeligt grundlag at drive forskning inden for disse fagområder. Skolen har ca. 180 studerende og 52 fastansatte medarbejdere, heraf 25 teknisk-administrative medarbejdere